Welkom op de vernieuwde website van Cabaret Douze. Nu is het nog makkelijker om ons te vinden en een overzicht te krijgen van al het mooie dat wij kunnen bieden. Verder is het ook makkelijker om te reserveren. Dit kan door middel van de what's app knop of een contactformulier op de website.
Nieuwe gerechten voor het restaurant
Het herfstseizoen komt eraan, daarom zijn wij alvast begonnen aan een nieuwe menukaart. Onze klassieke hamburger krijgt versterking van een rossini burger met gecarameliseerde uien. Verder is er een tournedos met foie gras saus toegevoegd.
Binnekort zullen er nog meer veranderingen aankomen,
Bezorgen of afhalen bij ons restaurant
Zoals u op onze website heeft kunnen zien zijn we wederom begonnen met het bezorgen of afhalen van diverse gerechten en speciaalbieren. Bekijk snel ons menu en stuur een bericht of een mail naar ons. Het minimum bestel bedrag is 20€. Verder hebben we ook een dagmenu voor 17,50 welke wekelijks zal wisselen.
Succes van take-away / bezorgen
Na een paar maanden te zijn begonnen met een kleine menukaart voor eten te bezorgen en afhalen hebben we sinds een week een uitgebreide menukaart voor take-away en bezorgen. De voorwaarden zijn nog hetzelfde. Iedere week hebben we ook nog altijd een nieuw drie-gangen dagmenu voor 17,5€, kijk op de socials of de website voor meer informatie. Uiteraard houden met alle gerechten rekening met uw wensen of allergien.
Take away en bezorgen blijft
Nu het einde in zicht is blijven we ons toch nog even inzetten op ons uitgebreide menu voor take away en bezorgen. Het wekelijks wisselende dagmenu blijft een succes naast onze klassiekers die uiteraard ook te bestellen blijven van donderdag tot en met zondag, van 16.00 tot 21.00. Ook aan het raam hebben we het assortiment wat uitgebreid met verschillende lunch gerechten maar ook meer zoetwaren voor bijvoorbeeld voor bij de koffie van Blanche Dael.
Terras open van 12.00 tot 18.00
We zijn nu al een bijna een week open met het terras. Onze uitgebreide lunchkaart en tapaskaart doen het goed. Verder blijven we ieder weekend bezorgen of take-away doen. En uiteraard kan u ook na 18.00 nog langskomen voor een drankje to go.
Nieuw dagmenu
Nieuw menu betekend ook een nieuw dagmenu. Kijk bij eten en drinken om op de hoogte te blijven van onze nieuwe weekmenu's. Tevens is veranderd onze speciaalbieren kaart ook iedere week met onder andere de nieuwste special van zuyd craft beer uit Maastricht.
Meer focus op speciaalbier en culinaire combinaties
Na de drukke zomerperiode en de heropening van de horeca zullen we niet stilzitten. Er is meer tijd voor diepgang. Zowel ons lunchmenu als dinermenu zal minder uitebreid zijn maar wel meer focus hebben op speciaalbier en bijpassende gerechten. Uiteraard zal ook ons weekmenu iedere week blijven veranderen, zo geeft iedere week weer een verassing op het menu.
Speciale menu's voor groepen
Gezien de restricties binnekort worden opgeheven is het ook weer mogelijk om met grotere groepen te reserveren. Dit kan zijn van een menu voor maximaal 40 personen tot aan het borrel voor ongeveer 80 personen aangevuld met tapas mocht dat gewenst zijn. Het beste is om hiervoor even een mail te sturen of binnen te lopen zodat samen gekeken kan worden wat de specifieke wensen zijn van de groep.
Nieuwe teleurstelling restaurant Cabaret Douze
Ondanks de nieuwe maatregelen gaan we toch weer beginnen met bezorgen of take-away. Zowel weer voor diner als speciaalbieren. Ook komt het dagmenu weer terug. Wij bezorgen van donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 20.00.
Iedere week een nieuw dagmenu voor take-away of bezorgen
Naast onze eigen bezorgendienst is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor take-away of te bestellen via thuisbezorgd.nl. Ons take-away loket is open van donderdag tot en met zondag van 18.00 tot 20.00. Het beste kan u bestellen via whats'app of via een bericht.
Nieuw dagmenu voor take-away of bezorgen online
Kijk nu op het kopje take-away of bezorgen om iedere week op de hoogte te blijven over ons nieuwe dagmenu voor 21,50€. Indien gewenst wordt alles warm bezorgd of helemaal klaar gemaakt zodat het alleen nog even in de oven moet.
Take away nog altijd open
Gezien er nog altijd geen verandering komt in de maatregelen gaan we nog even door met bezorgen of take-away van al onze lunch en diner gerechten. Vanaf volgende week komt daar ook nog een heel aantal craft beer bij.
Klaar voor speciaalbier en nieuwe restaurant
Na een heerlijke carnaval zijn we ons weer aan het voorbereiden op een nieuw terras seizoen met hopelijk een paar mooie evenementen die nog gaan komen zoals koningsdag en andre rieu. Uiteraard hebben we wederom niet stil gezeten en zijn we weer flink aan de slag gegaan om de tapaskaart nogmaals uit te breiden. Verder maken we steeds meer eigen kroketten, zoals die met carnaval ook enorm veel zijn verkocht.
Terras en menukaart
Nu Koningsdag voorbij is gaan we weer focussen op het seizoen. Het restaurant gedeelte heeft een iets andere look gekregen, de terrastafels zijn gepoetst en de menukaart is aangepast aan het seizoen. Verder zijn we volop nieuwe bands aan het boeken om op zaterdag wat vaker live muziek te laten horen.
Nieuwe speciaalbieren bij restaurant/eetbar Cabaret Douze
Deze week zijn er weer nieuwe craft bieren binnengekomen van onder andere alvinne en folkingebew. Uiteraard vormen deze craft bieren een toevoeging op het assortiment.
Groepen en arrangementen bij restaurant Cabaret Douze
Ondertussen zijn er al heel wat groepen gepasseerd bij restaurant Cabaret Douze. Zo leren wij ook steeds meer de behoeftes kennen van onze gasten. Vaak wordt ook gevraagd naar en all in prijs voor zowel het menu gecombineerd met drank. Uiteraard kunnen wij ook een totaalprijs aanbieden voor een begeleidende drank bij iedere gang of gewoon een aantal consumpties per persoon.
Speciaalbier en Formule 1
Vooral nu er weer een aantal formule 1 in de avond worden gereden worden alle wedstrijden /. races op groot scherm uitgezonden. Bestel hierbij een van onze vele speciaalbieren en wij zorgen voor een geslaagde zondagavond.
Nieuw menu en nieuwe speciaalbieren
Maandag 19 en dinsdag 20 september zullen wij gesloten zijn om een aantal aanpassingen te maken aan de menukaart. Meer focus op shared dishes en een hogere kwaliteit in een klein aantal hoofdgerechten. Uiteraard zijn alle mogelijkheden voor groepen ook nog altijd bespreekbaar ondanks de nieuwe menukaart.
Bedrijfsuitje
We merken dat er steeds meer bedrijven geïnteresseerd zijn in onze mogelijkheden voor een borrel of diner. Bijna alles is mogelijk in overleg. Afgelopen week hebben we een bedrijfsuitje mogen verzorgen waarbij de vraag was of er een presentatie gehouden mocht worden. Ook dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Aanvullend werden er wat nederlandse snacks aangeboden. Mocht een walking diner of een drie-gangen menu meer iets voor u zijn dan kan men altijd contact opnemen via evenementen@cabaretdouze.nl.
Breakfast en Lunch bij restaurant Cabaret Douze
Na een fantastisch zonnige week waar iedereen heeft genoten van een heerlijk breakfast, de lekkere broodjes voor de lunch of een kleine borrel, is het nu weer tijd om de verwarming aan te zetten. Het mooie wildseizoen komt eraan waardoor ook de menukaart wordt veranderd. Uiteraard komen de wildzwijnwangen weer vast op de kaart. Maar ook met ons dagmenu zullen we inspelen op het seizoen met onder andere fazant, hertenbiefstuk en diverse gedroogde hammen.
Nieuwjaar open voor lunch en diner
Na drie jaar mogen we weer, hier maken we natuurlijk optimaal gebruik van. Restaurant Cabaret Douze zal met oud op nieuw gewoon open zijn van 9.30 tot 0.00. Tijdens lunch hanteren we onze gebruikelijke menukaart. Voor het diner hebben we een aangepast feestelijk drie gangen menu. Uiteraard zal onze tapaskaart ook gewoon beschikbaae zijn.
Nieuw menu: zowel voor lunch als diner
Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekend ook een nieuwe menukaart voor zowel het diner in het restaurant als voor de lunch. Dit menu zal lopen in de maanden januari en februari.
Lenten bij restaurant Cabaret Douze
Na een drukke Tefaf week zijn we nu toch echt helemaal klaar voor het terras seizoen. Alles terras tafels en stoelen zijn gepoetst en weer klaar om jullie massaal te ontvangen. Vanaf volgende week zullen we ook een nieuwe menukaart maken om nog beter voorbereid te zijn op een druk seizoen.